Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

>

Најава: Потпредсједник Владе и министар правде Душко Марковић у посјети Заводу за извршење кривичних санкција

Датум објаве: 23.12.2014 12:06 | Аутор: Д. П.

Испис Штампај страницу


Потпредсједник Владе и министар правде Душко Марковић ће сјутра, 24. децембра 2014. године, у 10.00 сати посјетити Завод за извршење кривичних санкција.  Он ће са својим сарадницима и представницима Управе ЗИКС-а обићи Истражни затвор, Затвор за кратке казне и Казнено-поправни дом Подгорица у оквиру којега ће обићи Одјељење за жене и Малољетнички затвор.

 

У 11.00 сати, након што буду презентоване нове униформе за службенике ЗИКС-а, потпредсједник Марковић и директор ЗИКС-а Миљан Перовић даће изјаве за новинаре.

 

Обилазак Завода за извршење кривичних санкција неће бити омогућен представницима медијима имајући у виду да је ријеч о институцији затвореног типа. Заинтересовани новинари и сниматељи упућују се на главну пријавницу Управе ЗИКС-а гдје ће, након што прођу обавезну процедуру при уласку у институцију, бити упућени у просторију у којој ће се одржати конференција за медије.

 

Видео и фото материјал који ће сниматељи Бироа за односе са јавношћу Владе Црне Горе снимити приликом обиласка просторија затвора, биће постављен на сервер Владе Црне Горе одакле га заинтересовани медији могу преузети.