Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

>

Најава: Потписивање Споразума о сарадњи за имплементацију Пројекта „Унапређење ефикасности правосуђа кроз примјену информационих технологија” који је финансиран од стране Владе Краљевине Норвешке

Датум објаве: 10.02.2015 14:59 | Аутор: Д. П.

Испис Штампај страницу


Потпредсједник Владе и министар правде Душко Марковић, предсједница Врховног суда Весна Меденица, врховни државни тужилац Ивица Станковић и предсједник Судског савјета Младен Вукчевић потписаће сјутра, 11. фебруара у 10.45 сати у Кабинету потпредсједника Марковића у Влади, Споразум о сарадњи за имплементацију Пројекта „Унапређење ефикасности правосуђа кроз примјену информационих технологија” који је финансиран од стране Владе Краљевине Норвешке.

 

Након сјутрашњег потписивања Споразума о сарадњи биће издато саопштење за јавност.

 

Заинтересовани медији ће видео и фото материјал са потписивања Споразума моћи да преузму  са сервера Владе Црне Горе.

 

Како је најављено и приликом сусрета потпредсједника Марковића и амбасадора Краљевине Норвешке Нилса Рагнара Камсвага, Влада Краљевине Норвешке је, вођена успјехом који је постигнут имплементацијом пројекта реформе правосуђа у Црној Гори, одлучила да настави финансијску подршку реформи правосудног система кроз нови пројекат „Унапређење ефикасности правосуђа кроз примјену информационих технологија” у периоду од три године 1. јануар 2015 – 31. децембар 2017. године. Споразумом о сарадњи дефинисаће се одговорности и обавезе, као и начин сарадње и координације страна потписница, у погледу спровођења пројектних активности у циљу успјешног остваривања циљева и задатака Пројекта.