Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

>

Најава: Потписивање Заједничке декларације о намјери сарадње у вези са програмом рада за период 2015-2017. године између Министарства правде Црне Горе и Савезног министарства правде и заштите потрошача Савезне Републике Њемачке

Датум објаве: 25.11.2015 13:40 | Аутор: Д. П.

Испис Штампај страницу


Министар правде Зоран Пажин и државна секретарка Министарства правде и заштите потрошача Савезне Републике Њемачке Стефани Хубиг, потписаће сјутра, 26. новембра 2015. године Заједничку декларацију о намјери сарадње у вези са програмом рада за период 2015-2017. године између Министарства правде Црне Горе и Савезног министарства правде и заштите потрошача Савезне Републике Њемачке.

Свечано потписивање Заједничке декларације одржаће се у у Вили „Горица“ са почетком у 17.00 сати, након чега ће званичници дати изјаве за медије.

Заједничка декларација представља имплементациони документ Заједничке изјаве о сарадњи која је између два министарства потписана 10. јуна 2014. године у Берлину. Поред потписивања Заједничке изјаве о сарадњи која је за циљ имала јачање сарадње два министарства правде, а самим тим и укупне билатералне сарадње, Програм сарадње прецизно дефинише и конкретне активности за спровођење Заједничке изјаве.

 

Служба за односе с јавношћу обезбиједиће видео и фото материјал који ће бити доступан на серверу Владе Црне Горе.

 

Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба од Владине Службе за односе с јавношћу да правовремено затраже издавање дневне акредитације и то слањем дописа на меморандуму медија потписаном од стране одговорног лица на адресу електронске поште пр@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938.