Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

>

Најава: Дводневни радни састанак на тему „Казна рада у јавном интересу “

Датум објаве: 11.03.2016 16:00 | Аутор: Дражен Радоњић

Испис Штампај страницу


Најава: Дводневни радни састанак на тему „Казна рада у јавном интересу “

 

Министарство правде Црне Горе у сарадњи са Центром за међународну правну сарадњу из Холандије (ЦИЛЦ) и Холандским Хелсиншким комитетом, организује у понедељак 14. марта и уторак 15. марта 2016. године, у хотелу „Аурел“ у Подгорици са почетком у 10:00 часова, дводневни радни састанак на којем ће узети учешће представници правних лица у којима се извршава казна рада у јавном интересу у Црној Гори.

Састанак ће отворити генерална директорка Директората за извршење кривичних санкција у Министарству правде Црне Горе, гђа Славица Рабреновић.

Током радног састанка, највише пажње ће бити посвећено сарадњи између Дирекције за условну слободу и правних лица код којих осуђена лица извршавају казну рада у јавном интересу. Службеници Дирекције за условну слободу Црне Горе, пробациони службеници из Краљевине Холандије и представници правних лица ће размијенити искуства у погледу спровођења казне рада у јавном интересу и унапријеђења рада Дирекције за условну слободу у Црној Гори.

Радни састанак се организује у склопу холандско-црногорског пројекта „Подршка пробационој служби и систему алтернативних санкција у Црној Гори“, који је финансиран кроз Матра-ЦоПРОЛ програм Министарства вањских послова Краљевине Холандије.

Уводни дио састанка је отворен за јавност.

Више информација о пројекту:

хттп://www.цилц.нл/пројецт/пробатион-анд-алтернативе-санцтионс-ин-монтенегро

хттп://www.нхц.нл/ацтивитиес/пројецтс/цуррент_пројецтс/Суппорт_то_тхе_пробатион_сервице_анд_тхе_сyстем_оф_алтернативе_санцтионс_ин_Монтенегро.хтмл?ид=229