Manja slova Veća slova RSS

Direktorati u Ministarstvu

 
 
 
 

Lj.J.

MPA

 

>

Izvještaj o konsultovanju zainteresovane javnosti u postupku pripreme Predloga zakona izmjenama i dopunama Zakona o javnim izvršiteljima

Datum objave: 18.01.2016 10:18 | Autor: D. P.

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona, Ministarstvo pravde je, dana 14.12.2015. godine, uputilo javni poziv  građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost) da se uključe u postupak pripreme  teksta Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim izvršiteljima i da svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare dostave u pisanom i elektronskom obliku.

 

Postupak konsultovanja je trajao 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva pravde i portalu e-uprave.

 

Nakon isteka roka za konsultacije konstatovano je da nije bilo zainteresovanih subjekata u postupku konsultovanja zainteresovane javnosti, odnosno da u predviđenom roku na adresu Ministarstva pravde nisu dostavljene pisane inicijative, predlozi, sugestije ili komentari.