Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

>

Извјештај о консултовању заинтересоване јавности у поступку припреме Предлога закона измјенама и допунама Закона о јавним извршитељима

Датум објаве: 18.01.2016 10:18 | Аутор: Д. П.

Испис Штампај страницу


На основу члана 7 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона, Министарство правде је, дана 14.12.2015. године, упутило јавни позив  грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, струковним удружењима, политичким странкама, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима (заинтересована јавност) да се укључе у поступак припреме  текста Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о јавним извршитељима и да своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре доставе у писаном и електронском облику.

 

Поступак консултовања је трајао 20 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства правде и порталу е-управе.

 

Након истека рока за консултације констатовано је да није било заинтересованих субјеката у поступку консултовања заинтересоване јавности, односно да у предвиђеном року на адресу Министарства правде нису достављене писане иницијативе, предлози, сугестије или коментари.