Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

>

Извјештај о консултовању заинтересоване јавности у поступку припреме нацрта Закона о измјенама и допунама Закона о личном стечају потрошача

Датум објаве: 03.02.2016 16:00 | Аутор: Д. П.

Испис Штампај страницу


 

На основу члана 7 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона, Министарство правде је, дана 11.01.2016. године, упутило јавни позив грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, струковним удружењима, политичким странкама, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима (заинтересованој јавности) да се укључе у поступак припреме текста нацрта Закона о измјенама и допунама Закона о личном стечају потрошача.

Поступак консултовања је трајао 20 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства правде и порталу е-управе.

Након истека рока за консултације констатовано је да није било заинтересованих субјеката у поступку консултовања заинтересоване јавности, односно да у предвиђеном року на адресу Министарства правде нису достављене писане иницијативе, предлози, сугестије или коментари.