Manja slova Veća slova RSS

Direktorati u Ministarstvu

 
 
 
 

Lj.J.

MPA

 

>

I Z V J E Š T A J o konsultovanju zainteresovane javnosti o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima

Datum objave: 21.01.2019 13:00 | Autor: DusanT

Ispis Štampaj stranicu


I Z V J E Š T A J

o konsultovanju zainteresovane javnosti o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima

Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona, Ministarstvo pravde je 27. decembra 2018. godine uputilo javni poziv građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima.

Proces konsultovanja javnosti trajao je 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva pravde i portalu e-uprave.

Nakon isteka roka od 20 dana konstatovano je da nije bilo zainteresovanih subjekata u postupku javne rasprave, odnosno da u predviđenom roku na adresu Ministarstva pravde nisu dostavljeni pisani predlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima.