Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

>

Обавјештење о датуму полагања испита за јавне извршитеље – мартовски рок 2019. године

Датум објаве: 01.03.2019 11:28 | Аутор: Министарство правде

Испис Штампај страницу


Обавјештавају се кандидати који су се пријавили на Јавни позив за полагање испита за јавне изврситеље од 12. фебруара 2019. године, да је полагање писменог дијела испита за јавне извршитеље заказано за понедељак 18. март 2019. године, са почетком у 9,00 часова, у просторијама Министарства правде, ул. Вука Караџића бр. 3 (ИИ спрат, канцеларија број 26).

На писменом дијелу испита кандидати могу користити законе и друге прописе.

            Након што писмени задатак буде оцијењен, дешифровање ће се извршити у присуству кандидата, о чему ће се кандидати благовремено обавијесити на интернет страници Министарства правде.

Кандидати који положе писмени дио испита, полагаће усмени дио испита, а о тачном времену и мјесту полагања тог дијела испита ће бити благовремено обавијештени од стране секретара Комисије.

На име трошкова полагања испита за јавне извршитеље потребно уплатити износ од 250€ на рачун Министарства правде број 832-1132-02, о чему су кандидати дужни приложити доказ секретару Комисије о чему су кандидати дужни приложити доказ секретару Комисије на дан полагања писменог дијела испита.

На дан одржавања испита кандидати су дужни да понесу личну карту или другу јавну исправу на основу које се може утврдити идентитет кандидата.

 

Секретар Комисије

Момир Јауковић

020 407 504

момир.јауковиц@мпа.гов.ме